Nieuws

Online Inschrijven voor de Klaverbladloop op 14 November 2021 is.....geopend!

Zondag 3 oktober

De Klaverbladloopcommissie heeft de knoop doorgehakt: de Klaverbladloop gaat door. Dat is goed nieuws, voor al die lopers die bijna 2 jaar lang geen hardloopwedstrijd hebben gehad in Zoetermeer, voor Ilion omdat we eindelijk weer eens een grote wedstrijd kunnen organiseren en voor al onze sponsoren, Klaverblad voorop, die zich weer kunnen profileren als trotse sponsor van Ilion en voor het publiek.

Lees meer

Sponsorcontract JUST Notarissen en ARV Ilion is verlengd!

Dinsdag 12 oktober

Ad Klok (lid van de Ilion Commissie Communicatie, Sponsoring en PR) meldt verheugd dat het sponsorcontract met JUST notarissen is verlengd voor 3 jaar. Dat is voor alle partijen prettig. Los daarvan zien we altijd veel Klaverbladloop deelnemers van JUST notarissen aan de start verschijnen (en uiteindelijk ook na de finish).

Lees meer

Trainingsindeling vanaf 4 oktober 2021

Zondag 10 oktober

Maatregelen voor atleten op de sportaccommodatie: 

De tijd waar iedereen zo lang op heeft gewacht is aangebroken! We mogen weer terug naar het oude normaal. Het heeft lang geduurd, veel geduld en doorzettingsvermogen gekost, maar alle maatregelen voor de sport komen vanaf zaterdag 25 september te vervallen. Wij kijken er enorm naar uit om jullie weer allemaal in grote getalen te mogen ontvangen op de atletiekbaan! 

Heb jij of de lopers klachten? Blijf thuis en laat je testen. Als je positief getest bent en/of een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID-19-patiënt blijf dan ook thuis.  Ga direct naar huis wanneer er tijdens de training klachten ontstaan bij de trainers of lopers  zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

 

Lees meer

Clubkampioenschap 2021

Zaterdag 9 oktober

Zaterdag, 2 oktober, waren de clubkampioenschappen op de baan bij Ilion een gezellig sportieve dag waar een 2e handskledingbeurs was en waar je kon genieten van heerlijke stroopwafels.

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Over de club

Lopen, werpen, springen en bewegen doe je bij Ilion; je leven lang! Atletiekplezier verzekerd.

 

Lees meer
Meer over de club