Zo ziet de hal en na renovatie nu uit

gerenoveerde hal

Na  weken hard werken is de hal nu klaar en wil je zien hoe dat er uit ziet kijk dan even op Flickr. Daar vind je de gehele renovatie met het uiteindelijke resultaat. Zoals je misschien opvalt is de start opgeschoven naar de kantine zodat er en ruimere uitloop bij de finish is. Maar ook rond de materiaal  container ligt nu ook de een mooie vloer wat de hal een ruimer aanzicht geeft.  Op dit moment zijn de leden van de CBAM bezig om de hal stofvrij te maken en zal al het materiaal schoon gemaakt worden. De hal mag nog niet gebruikt worden volgens de richtlijn van RIVM, maar als we de hal weer in mogen zal hij gebruiksklaar zijn en kunnen we er weer jaren van genieten . 

https://www.flickr.com/photos/arvilion/albums/72157713777552268

Nieuws overzicht