Nieuws

ALV Donderdag 19 mei aanstaande

Maandag 16 mei

Donderdag a.s. vindt de eerste Algemene Ledenvergadering plaats. Aanvang 20:30 in het Ilion House. In het mei Sprintje stond de agenda gepubliceerd. Om de onderliggende stukken te kunnen bekijken, dien je even aan te loggen op de website met je email adres zoals deze in de ledenadministratie is opgeslagen. Mocht je je password niet weten, deze kun je online instellen.

1 mei: start inschrijving Geuzenloop Zoetermeer

Zaterdag 30 april
Foto: Wim Bras

Zondag 1 mei om 00.00 uur start de online voorinschrijving van de 18e Geuzenloop Zoetermeer op 25 september a.s. De loop is tezamen met de andere sportieve onderdelen van de Geuzendag Zoetermeer hét sportieve hoogtepunt van het jaar. De afgelopen twee jaar kon het hardlopen niet doorgaan, nu staan alle seinen op groen. De organisatie van de Geuzenloop Zoetermeer is in handen van onze collega's van de Road Runners Zoetermeer en er staan traditionele vele Ilionezen aan de start. Zo ondersteunen we elkaar want vele Road Runners zien we ook bij onze Klaverbladloop. 

Lees meer

AB Sportkamp 28-30 oktober

Donderdag 28 april

Het AB-kamp kon een paar keer niet plaats vinden. Nu organiseren we het dit jaar opnieuw, maar als AB – (Neo-) seniorenkamp. De huidige A + B-junioren en de huidige C2-junioren (die worden na de herfstvakantie B-junioren) én (neo-)senioren kunnen hieraan mee doen. In het weekend van 28, 29 en 30 oktober zal dit kamp plaatsvinden. 

Waar het is? Ja dat houden we nog even geheim (de locatie is op minder dan 100 kilometer afstand van Zoetermeer). Dit wordt weer een onwijs leuk, gezellig weekend. Dus heb jij zin om mee te gaan, schrijf je dan in...!

Lees meer

Verslag masters competitie

Woensdag 27 april

Masters excelleren in competitie: 3e in de poule, 7e landelijk.

Het mannen masters team van Ilion heeft de eerste wedstrijddag afgesloten met een 7e positie op de landelijke ranglijst. Er is dus volop kans om zich te plaatsen voor de finale.
En het begon zo slecht, omdat Stefan Dekker zich afmeldde vanwege griep. Op het laatste moment moesten dingen worden omgegooid.

Lees meer
Toon al het nieuws

Over de club

Lopen, werpen, springen en bewegen doe je bij Ilion; je leven lang! Atletiekplezier verzekerd.

 

Lees meer
Meer over de club